Gerechtigheid

???mainAreaIntro.category.label???
Mens & Maatschappij

Met: Jeroen De Man, Henk Jan Kamerbeek, Natasja Savic, Antony Pemberton, Harry Lensink en muziek van I Am Oak

Bloot
Aanstaande zondag speelt theatergroep De Utrechtse Spelen de voorstelling Viva la Naturisteraçion! waarbij zowel de acteurs als het publiek uit de kleren gaan. In Pavlov een gesprek met één van de acteurs Jeroen De Man en met Henk Jan Kamerbeek, directeur van de Naturisten Federatie Nederland en auteur van het recent verschenen Blootboek.

Bloot

Gerechtigheid
Ratko Mladic wordt eindelijk terechtgesteld. Wat doet het met slachtoffers als het recht uiteindelijk zegeviert? Verlicht dat de pijn? In Pavlov een gesprek met Natasja Savic. Zij vluchtte in 1994 met haar dochter vanuit Bosnië naar Nederland. Ook aan tafel: Antony Pemberton. Als victomoloog is hij verbonden aan het International Victimology Institute Tilburg.

Gerechtigheid

Verder in deze uitzending

Maandgast: Harry Lensink
Harry Lensink, misdaadjournalist bij Vrij Nederland, vergelijkt een actuele gebeurtenis of een persoon uit de actualiteit met een historische misdaad of misdadiger.

Muziek: I Am Oak
Het eerste album van de Utrechtse singer-songwriter Thijs Kuijken is ruim een jaar oud en nu komt hij al met een nieuwe plaat: Oasem. Een thuis opgenomen soloplaat met rustige, intieme gitaarliedjes, met toevoeging van toetsen, elektrisch gitaar en drums. Luister hier een paar liedjes.

Download mp3 / iTunes Podcast
PC: Klik rechtermuisknop > Doel opslaan als…
Mac: CTRL + klik > Koppeling opslaan als...

reacties