Winnaar Publieksprijs: Tumoren kun je horen!

Op 23 oktober was de finale van de Academische Jaarprijs. De trotse winnaar van deze prijs, met een waarde van maar liefst 100.000 euro, is het team 'Vogel het uit'. En dankzij al jullie stemmen heeft het team 'Tumoren kun je horen' de NWQ Publieksprijs gewonnen! Veel dank allemaal.

Tumoren kun je horen! Winnaars van de NWQ Publieksprijs 2013
Zoom
Tumoren kun je horen! Winnaars van de NWQ Publieksprijs 2013
Zoom

De Academische Jaarprijs is bestemd voor de beste vertaling van wetenschappelijk onderzoek naar een breed publiek. Een jury onder leiding van Paul Schnabel bepaalde welk team het beste communicatieplan heeft en wie de hoofdprijs van 100.000 euro krijgt om het ingediende plan te realiseren.

Zoom

Net als andere jaren was er ook een publieksprijs, de NWQ Publieksprijs. Deze ging naar het team dat de meeste publieksstemmen wist te veroveren. De winnaar van de Publieksprijs krijgt dit jaar een vraag over zijn onderzoek in VPRO's Nationale Wetenschapsquiz 2013.

Klik rechts voor meer info en video's over elk team.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Academische Jaarprijs, de NWQ Publieksprijs en nog veel meer Wetenschap? Abonneer je dan hier op de Wetenschap24 nieuwsbrief.